Traject Bewust ouderschap en werking van helend spel

Traject ‘Bewust ouderschap en helend spel’

Tijdens de ‘Bewust Ouderschap’ trajecten komt aan bod waar jij tegen aan loopt met je kind(eren) thuis of op school/ kinderdagverblijf/ BSO. Ook bespreken we het omgaan met tranen en driftbuien volgens de visie van Bewust Ouderschap (Aware Parenting).
Via helend spel kun je met verschillende spelvormen je kind(eren) beter begrijpen en opgebouwde frustraties helen.

  • Intake formulier per e-mail
  • 5 online sessies van 1 uur

  • De helende werking van verschillende emoties komt aan bod: tranen en driftbuien (verdriet, boosheid). Wat is gezonde boosheid en een gezonde driftbui en waar mag je liefdevolle grenzen stellen? Ook de helende werking van lachen en helend/therapeutisch spel komt aan bod.
  • Naast de sessies de mogelijkheid om berichten te versturen en een reactie terug met behulp van een app.

Inschrijven

Graag ontvang ik informatie (beknopt) over verschillende emoties en over helend spel:

Gegevens die je toestuurt worden altijd zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld in lijn met mijn privacyverklaring.

Reviews

Ik kwam bij Vanessa terecht met diverse vragen over opvoeden. In twee sessies bij Vanessa heb ik en compleet andere kijk gekregen op het fenomeen huilen. Ik probeerde mijn kindje van 2 jaar zo min mogelijk te laten huilen en mocht het toch gebeuren zo snel mogelijk de boel te sussen. Vanessa legde me uit dat huilen een manier van ontladen is en dat je niet kan zeggen wat er precies ontladen wordt. Misschien s het wel Ites van de dag ervoor. Ik ben hierdoor huilen gaan zien als iets positiefs waar ik niet perse verantwoordelijk voor ben. Het is iets wat gebeurt en er mag zijn. Ik hoef het niet meteen op te lossen. Nast dit grote inzicht wat mijn manier van opvoeden heeft doen veranderen, heb ik nog veel meer kleine en grote inzichten mogen krijgen. Ik kan Vanessa te zeerste aanbevelen. Ze is integer, zacht en inlevend en heeft et haar wijsheid een hoop te brengen aan ouders en kinderen.

Marloes